Svježa, zdrava, hranjiva: Mediteranska salata s jajima, avokadom i povrćem

Puna svježih okusa povrća, začinskog bilja i kremastog avokada - savršena mediteranska salata.
Priprema:
Tvrdo kuhana jaja ogulite i narežite na četvrtine. Stavite ih u zdjelu. Jajima dodajte nasjeckani peršun i mentu, polovicu maslinovog ulja, so, biber. Nježno promiješajte.
U drugoj zdjeli pomiješajte prepolovljeni cherry paradajz, narezani krastavac, nasjeckani crveni luk i avokado narezan na kockice. Povrće i avokado prelijte ostatkom maslinovog ulja i limunovim sokom, posolite i pobiberite te lagano promiješajte.
Salatu možete poslužiti tako da na tanjir prvo rasporedite začinjena jaja, a preko njih stavite mješavinu povrća i avokada. Alternativno, sve sastojke možete vrlo nježno sjediniti u jednoj zdjeli.