Zdrava alternativa: Čokoladni puding - bez šećera
Nastavak vijesti ispod promo sadržaja
Priprema:
Prosijte kakao i gustin zajedno u posudu. Odvojite dva jaja i ostavite samo žumanjke. Dodajte žumanjke, kokosovo mlijeko i so u posudu. Smjesu miješajte pjenjačom dok ne postane kremasta. Zasladite medom i pustite da se sve zagrije na srednjoj temperaturi neprestano miješajući. Ostavite smjesu da kuha 10 minuta. Zatim umiješajte maslac i ekstrakt vanilije, ponovno zakuhajte te puding stavite u posudu i prekrijte prozirnom folijom. Puding stavite u frižider na četiri sata da se ohladi. Za idealan niskokalorični preljev najbolja ideja je svježe voće, piše Novi list.
Savjet:
Nastavak vijesti ispod promo sadržaja
Zdravi puding može biti ukusna i hranjiva alternativa tradicionalnim pudinzima koji često sadrže puno šećera i masti.