Raffaello na domaći način: Ovo je jednostavan recept za namaz od kokosa, lješnjaka i čokolade

Namaz od kokosa, lješnjaka i čokolade//
Priprema
Ko može odoljeti kombinaciji kokosa, lješnjaka i bijele čokolade?
Ovaj spoj koji neodoljivo podsjeća na raffaello mnogima je omiljeni, a u nastavku možete pronaći recept za domaću verziju namaza koji možete koristiti u kolačima, za palačinke ili jednostavno uz hljeb.
Priprema je brza i laka. Ovaj recept sadrži puno manje praznih kalorija od kupovnih varijanti, a i dosta je jeftiniji.
U blender stavite pečene lješnjake i 10 ml kokosovog ulja, pa dobro razradite u grubi maslac od lješnjaka. Otopite bijelu čokoladu s preostalih 20 ml kokosovog ulja, pa dobro promiješajte lješnjake i čokoladu, može ručno. Na kraju dodajte i kokos pa sve dobro promiješajte.
Stavite u teglu i ohladite.