Kujundžuša je gastronomski iznimno zahvalna - Nazdravite s nama

Nazdravite s nama: U čemu je specifičnost Kujundžuše/

Nazdravite s nama: U čemu je specifičnost Kujundžuše/

Nastavak vijesti ispod promo sadržaja

U 12. epizodi podcasta Nazdravite s nama, ugostili smo braću Grabovac, Nikolu i Milana. Vinarija Grabovac, kao prva privatna registrirana vinarija Imotskog vinogorja predstavlja dragulj bogate dalmatinske vinske regije. Velika vina kao što su kupaže Modro Jezero i Draga predstavljaju sam vrh hrvatskog vinskog izričaja.

Otac Ante Grabovac sa sinovima Nikolom i Milanom te nećakom Mislavom Maršićem čine pobjednički tim čija vizija i strategija idu u korak s trendovima, pritom ne zaboravljajući na autentičnost i osobnost kraja iz kojeg dolaze. Time oni dokazuju kako  dalmatinsko zaleđe spada u najpotentnije terroare te na taj način podižu vrijednost tog vinogorja kao eno-gastro turističke destinacije.

Konstantno ulaganje u modernu tehnologiju kao i sadnja novih vinograda obećavaju siguran ostanak na vrhu trona ovog vinarskog virtuoza.

U čemu je specifičnost Kujundžuše kao autohtone sorte? Da li su opravdane predrasude prema dalmatinskim pjenušcima? Poslušajte i pogledajte u srijedu u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeGoogle PodcastsApple PodcastsDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + Alexa, Podcast Addict, PodchaserPocket CastsListen Notes Player FM.

 

Nastavak vijesti ispod promo sadržaja

Prethodnu epizodu podcasta “Nazdravite s nama” pogledajte OVDJE.