Kako spremiti mileram-kocke? Sjajne su za svaki dan, ali i posebne prilike

Priprema:
Omekšali maslac izmiksajte sa šećerom. Dodajte jaje, izmiksajte te dodajte prosijano brašno s praškom za pecivo. Izradite tijesto, zamotajte u prozirnu foliju i stavite u frižider (30 minuta).
Puding pripremite po uputama na vrećici. Kad se malo ohladi, dodajte mileram i dobro izmiksajte da se sastojci sjedine.
Tijesto stavite na radnu ploču, dodajte mu šaku brašna i promijesite. Razvaljajte i ubacite u kalup. Izlijte mileram kremu i pecite na 170° 45 minuta. Pustite da se potpuno ohladi.
Želatinu namočite u vodi. Šumskom voću dodajte šećer, prelijte s 150 ml vode i kuhajte. Usitnite štapnim mikserom. Želatinu zagrijte i dodajte u šumsko voće. Prelijte preko kolača. Ohladite u frižideru, piše Slatkopedija.