Punjena jaja sa Moja kravica maslacem
Lagan, kremast i ukusan
Nastavak vijesti ispod promo sadržaja
Potrebno:
- 10 kuhanih jaja
- 100 g Moja kravica maslaca
- 200 g kuhane piletine
- kašika hrena
- kašika senfa
- 50 g crnih maslina
- začini (crvena paprika, limunov sok, sol, biber)
Nastavak vijesti ispod promo sadržaja
Priprema:
Jaja staviti u hladnu vodu, posoliti i polako zagrijavati vodu do vrenja, kako jaja ne bi pucala. Kuhana jaja prepoloviti i izvaditi žumanjke. Žumanjke umiješati u Moja kravica maslac. Kuhanu piletinu iz supe dobro ocijediti i pomiješati sa senfom, hrenom i crnim maslinama, pa začiniti. Smjesu ujednačiti štapnim mikserom i umiješati u maslac i žumanjke. Smjesu staviti u vrećicu za dresiranje dok je još lagana za manipuliranje pa puniti polovice kuhanih jaja.