Punjena jaja sa Moja kravica maslacem

Lagan, kremast i ukusan
Lagan, kremast i ukusan
Nastavak vijesti ispod promo sadržaja

Potrebno:

  • 10 kuhanih jaja
  • 100 g Moja kravica maslaca   
  • 200 g kuhane piletine
  • kašika hrena    
  • kašika senfa
  • 50 g crnih maslina
  • začini (crvena paprika, limunov sok, sol, biber)

image
Lagan, kremast i ukusan

Nastavak vijesti ispod promo sadržaja
image
Ukus i užitak upotpunite koristeći Moja kravice proizvode

Priprema:

Jaja staviti u hladnu vodu, posoliti i polako zagrijavati vodu do vrenja, kako jaja ne bi pucala. Kuhana jaja prepoloviti i izvaditi žumanjke. Žumanjke umiješati u Moja kravica maslac. Kuhanu piletinu iz supe dobro ocijediti i pomiješati sa senfom, hrenom i crnim maslinama, pa začiniti. Smjesu ujednačiti štapnim mikserom i umiješati u maslac i žumanjke. Smjesu staviti u vrećicu za dresiranje dok je još lagana za manipuliranje pa puniti polovice kuhanih jaja.