Kako se kafa? Caka je u ovome: Jutarnju kafu spremite na ovaj način ako želite da ukus bude izvanredan Uobičajen postupak jeste da se voda sipa u džezvu, po potrebi doda šećer, i zagrijava se dok ne proključa.
Hrana Hurme su blago iz prirode, ali konzumirajte ih umjereno Hurme se smatraju jednim od najzdravijih prirodnih zaslađivača i koriste se u ishrani već hiljadama godina.
bolje ga zaobiđite Trik pekara: U tijesto za hljeb dodaju jedan sastojak koji ga čini svježim i mekanim danima Ako se nakon pritiskanja tijesto brzo vrati u prvobitno stanje – svježe je. Ako ostane "spljošten", bolje ga zaobiđite.
Recept Zeleni napitak za žensko zdravlje Konzumirajte triput dnevno, prije obroka, po čašicu ovog napitka
Recept Jednostavno, brzo i preukusno: Kremasti rižoto s kozicama Za rižoto je najbolje odabrati rižu kratkog ili srednjeg zrna kao što je arborio - s puno škroba, zbog kojeg će rižoto biti kremast